Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİMAHALLE’NİN MİLLİ SPORCUSU EYLÜL KİBAROĞLU, 3’ÜNCÜ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Yenimahalle’nin ismini ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden bilardocu Eylül Kibaroğlu, 3’üncü kez Avrupa Şampiyonu oldu.

Yenimahalle’nin ismini ulusal ve

Yenimahalle’nin ismini ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden bilardocu Eylül Kibaroğlu, 3’üncü kez Avrupa Şampiyonu oldu.

2-13 Mart 2022 tarihleri arasında Slovenya’nın Lasko şehrinde gerçekleşen Avrupa Pool Bilardo Şampiyonası 10 top müsabakalarında mücadele eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Eylül Kibaroğlu, finalde Alman rakibi Ina Kaplan’ı 6-3 mağlup ederek 3’üncü kez Avrupa Şampiyonu oldu.

KİBAROĞLU YENİLGİSİZ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

Kibaroğlu, geçtiğimiz yıl kadınlar 10 top branşında Avrupa Şampiyonu, Avrupa Şampiyonası 9 top müsabakalarında bronz madalya, İtalya’da düzenlenen Euro Tour müsabakalarında ikincilik ve Türkiye Kadınlar Pool Şampiyonası’nda da Türkiye Şampiyonluğunu kazanmıştı.

2022 yılına da hızlı bir başlangıç yapan ve Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde şampiyonluklarını sürdüren Eylül Kibaroğlu, Slovenya’da düzenlenen 20 ülkeden 60 sporcunun katıldığı Kadınlar Avrupa Pool Şampiyonası 10 Top branşında yenilgisiz şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada 10 top branşında şampiyonluğa ulaşan milli sporcu, 8 ve 9 top branşlarında mücadelesini sürdürüyor.

ŞİMDİKİ HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Milli Takım Sporcusu Eylül Kibaroğlu, “Avrupa şampiyonluğunu 3’üncü kez kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Katıldığım her turnuvaya aynı hırs ve aynı motive gücüyle hazırlanıyorum. Ülkemizin bayrağını dünyanın birçok kentinde dalgalandırmanın gururunu yaşıyor, Yenimahalle’ye şampiyonluklarla dönüyorum. Hedefim Nisan ayında İsviçre’nin Zurih kentinde düzenlenecek olan kadınlar Dünya Şampiyonası’nda madalya kazanmak. Başarılı bir yılı geride bıraktım ve bu yolda desteğini benden esirgemeyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ediyorum” dedi.