Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: EREN KIŞ-33 ŞEHİT JANDARMA ER HARUN LAL OPERASYONU BAŞLATILDI

İçişleri Bakanlığı, Mardin’de 566 personelin katılımıyla ‘Eren Kış-33 Şehit Jandarma Er Harun Lal Operasyonu’nun başlatıldığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı, Mardin'de 566

İçişleri Bakanlığı, Mardin’de 566 personelin katılımıyla ‘Eren Kış-33 Şehit Jandarma Er Harun Lal Operasyonu’nun başlatıldığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla, Mardin’de ‘Eren Kış-33 Şehit Jandarma Er Harun Lal Operasyonu’nun başlatıldığını duyurdu. Açıklama şöyle:

“PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Mardin ilinde ‘Eren Kış-33 Şehit Jandarma Er Harun Lal Operasyonu’ başlatıldı. Operasyonda Mardin İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 566 personel 38 operasyonel tim görev alıyor. Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren kış operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor” denildi.