Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAY’DA ESKİŞEHİR RÜZGARI ESİYOR

Hatay’da düzenlenen EXPO 2021’e katılan ve burada Eskişehir Bahçesi’ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Yılmaz Büyükerşen’in eserleri ile gurur duyduklarını söyledi.

Hatay’da düzenlenen EXPO 2021’e

Hatay’da düzenlenen EXPO 2021’e katılan ve burada Eskişehir Bahçesi’ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Yılmaz Büyükerşen’in eserleri ile gurur duyduklarını söyledi.

Antakya Karaksı mevkisindeki EXPO Alanı’nda “Medeniyetler Bahçesi” temasıyla düzenlenen EXPO 2021 Hatay’ın açılış töreni yapıldı. Tören sonrası Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Şehir Bahçeleri, Medeniyetler Bahçesi ve Biyolojik Göleti gezip, ilgililerden bilgi aldı. EXPO 2021 Hatay’da yerini alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Şehir Bahçesi ile büyük ilgi gördü. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da yetkililerden bilgi alarak bahçeyi gezdi.

Kılıçdaroğlu, bahçede Eskişehir silueti, Porsuk Çayı ve Köprüsü, Odunpazarı Evi, Masal Şatosu ve Ulus Anıtı’nın yanı sıra kentteki peyzaj örneklerini, kent mobilyalarını, kenti süsleyen heykel ve sanat çalışmalarını yakından inceledi.

Odunpazarı Evi içerisinde açılan Eskişehir Fotoğrafları Sergisi’ni de gezen Kılıçdaroğlu, Atatürk resminin önünde fotoğraf çektirdi.

Başkan Büyükerşen’in çalışmaları ile gurur duyduklarını belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Yılmaz Hoca titizliğini ve zevkini buraya yansıtmış. Bunu burada net olarak bir kez daha görüyoruz” dedi.

Gezi sonrası Kılıçdaroğlu, bahçede örneği oluşturulan Porsuk Çayı köprüsü üzerinde hatıra fotoğrafı çektirerek yetkililere teşekkür etti.

Hatay EXPO 2021’de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Recai Erdir ile belediye görevlileri, Eskişehir Bahçesi’ni gezen misafirlerle yakından ilgilendi.