(ANKARA) – Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tarım ve Gıda Politikaları Kurulu üyesi ve Tüm Restoran ve Turizmciler Derneği Başkanı Ramazan Bingöl ile bir araya gelerek, “Festivallerimizin gastronomi ayağını güçlendirerek katılımcılara unutulmaz lezzet deneyimleri sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Cumhurbaşkanlığı Tarım ve Gıda Politikaları Kurulu üyesi ve Tüm Restoran ve Turizmciler Derneği Başkanı Ramazan Bingöl ve değerli şeflerimizle birlikte Türk Mutfağı alanında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Festivallerimizin gastronomi ayağını güçlendirerek katılımcılara unutulmaz lezzet deneyimleri sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ülkemizin lezzet yolculuğuna değer katan bu iş birliği için kendilerine teşekkür ediyorum.”